Stubfræsning og Rodfræsning

Har du en træstub, som efterhånden har været en del af din have for længe?
Så kontakt HCC Vej og Park og lad vores professionelle medarbejdere hjælpe dig af med stubben
med en billig og let stubfræsning eller rodfræsning!

Stubfræsning

Stubfræsning er en let og billig måde at slippe af med stubben på. Ved stubfræsning fræses træstubben, eller hvad din udfordring måtte være, i stykker ned til en dybde af 30 cm under niveau. Herefter kan hullet nemt udfyldes med jord og græs eller anden beplantning kan sås.

Vores maskiner kommer let omkring i haven og kræver blot et adgangsmål på 90 cm i bredden. Dermed kan vores stubfræser nemt passere de fleste havelåger eller åbninger. Vores stubfræser laver ikke dybe spor i haven og generelt foregår fræsningen nænsomt og med hensyn til haven og dens beplantning.

Rodfræsning

Ved en rodfræsning fjernes alle typer af rødder og vi sikrer os på denne måde, at gammel vækst ikke skyder igen. Vi fræser rødder uanset om det er fra almindelige træer, buske, bambus eller gammel hæk – vores maskiner klarer alt!

Vores rodfræser er meget skånsom mod underlaget og kan komme ind stort set over alt – det eneste den kræver er en åbning på 90 cm. Vi tager altid hensyn til haven og dens beplantning og sørger for det bedste resultat for dig.

Vores services udbydes i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Kontakt os og få et uforpligtende og godt tilbud på stubfræsning og rodfræsning allerede i dag. Ring til os på 76200200 eller send os en mail.