Træfældning og Træbeskæring

Har du et træ, der skal fældes sikkert og skånsomt? Mangler du lys i din have eller et flottere symmetrisk træ?

Lad vores professionelle medarbejdere klarer alle udfordringerne med træfældning og træbeskæring!

Se vores video fra da vi fældede træer for Uby kirke.

Tusind tak til vores top professionelle samarbejdspartnere, Jacob og Christian, vores arborister på opgaven, samt TT mobil kran, for at være med til at løfte opgaven.

 

 

Træbeskæring

Mangler du lys i din have eller et flottere symmetrisk træ? Så kan vores træbeskæring være en løsning for dig. Vores professionelle medarbejdere klarer alle former for træbeskæring!

Reduktion af trækronen

Ønsker du træets størrelse reduceret, er en reduktion af trækronen en fin løsning. Vi beskærer enten trækronen ved træklatring eller ved lift. Uanset hvad sørger vi for et ensformigt og symmetrisk resultat.

Udtynding

Ønsker du at bibeholde træets størrelse og form, men at få mere lys i din have? Så er en udtynding en glimrende måde at imødekomme dit behov.

Opstamning

Opstamning kaldes også ”kroneløft” og er en rigtig god mulighed, hvis du har et flot træ, der trænger til en ”ansigtsløftning”. Ved et kroneløft skæres de nederste grene af træet af, og træet virker dermed mindre tungt.

Uanset hvad dit behov er, tager HCC Vej og Park altid hensyn til beboelse samt din haves beplantning. Lad os om arbejdet, vi sikrer et resultat i topkvalitet.

Vores services udbydes i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Kontakt os og få et uforpligtende og godt tilbud på træbeskæring allerede i dag. Ring til os på 76200200 eller send os en mail.

Træfældning

Vi udfører professionel træfældning med stor hensyntagen til bygninger, belægning og beplantning. Lad HCC Vej og Park om arbejdet og få et professionelt resultat!

Klassisk træfældning

En klassisk træfældning dækker over fældning af træer, der kan fældes og lægges ned i deres fulde størrelse. Ved en klassisk træfældning fældes træet ved roden og faldet kan styres inden for en vinkel på +/-3 grader. Såfremt træet hælder en smule, kan der anvendes kiler til at styre træets falderetning – hælder træet dog kraftigt eller er træet råddent, indgår en sådan fældning ikke i den klassiske træfældning.

Indtrækning/fældning af vanskelige træer

Såfremt træet hælder meget kraftigt væk fra den ønskede fælderetning, kan det være nødvendigt at gøre brug af indtrækning. I sådanne tilfælde gøres der brug af spil og wire for at opnå den ønskede fælderetning. Lad os høre om din opgave – vi finder en løsning på de mest umulige opgaver.

Topkapning (manuel)

Såfremt træet hælder meget kraftigt væk fra den ønskede fælderetning, kan det være nødvendigt at gøre brug af indtrækning. I sådanne tilfælde gøres der brug af spil og wire for at opnå den ønskede fælderetning. Lad os høre om din opgave – vi finder en løsning på de mest umulige opgaver.

Topkapning (fra lift)

Er træet beskadiget af råd eller på anden måde ikke egnet til klatring, gøres der brug af en lift til at fælde træet. Proceduren følger ellers den manuelle topkapning, og garanterer en sikker træfældning.

Træfældning/topkapning (med kran)

I visse tilfælde kan træfældning/topkapning med kran være den bedste løsning. F.eks. i tilfælde hvor en lift, af pladsmæssige årsager, ikke kan komme til. Alt afhængig af træet hejses det, som det er, eller via topkapning.

Ydermere udfører vi beskæring, stubfræsning og rodfræsning – læs mere under de forskellige ydelser.

Vores services udbydes i Storkøbenhavn, Nordsjælland, Roskilde og omegn. Kontakt os og få et uforpligtende og godt tilbud på træfældning allerede i dag. Ring til os på 76200200 eller send os en mail.